Sinds 2001 is General cars&parts gespecialiseerd in de import van Amerikaanse pickups,suv’s . Tevens zijn we gespecialiseerd in het onderhoud en het leveren van accessoires en onderdelen.

Het bedrijf is ontstaan vanuit een jarenlange hobby en passie voor Amerikaanse auto’s. Na jaren hard werken heeft General cars&parts een aardige klantenkring weten op te bouwen. Mede dankzij die grote klantenkring is het bedrijf inmiddels flink gegroeid.

Sinds 2008 is General cars&parts officieel dealer van Jason tonneau covers en truckcaps. Jason industries werd opgericht in 1972 als familiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van tonneau covers en truckcaps.

Door een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft General cars&parts besloten om retailer te worden van jason in Europa. Door de regelmatige aanvoer van tonneau covers en truck caps kunnen de meeste producten uit voorraad geleverd worden.

General cars&parts levert aan zowel de particulier als aan de garagebedrijven en technische groothandels.In de werkplaats in Ursem worden de jason producten gratis gemonteerd. General cars&parts verzorgt ook het transport van tonneau covers en truck caps door heel Europa.

Neem de tijd om de Jason producten te bekijken en informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid via ons contactformulier of bel ons vrijblijvend.

See how we build them
Jason Industries • Nijverheidsterrein 16 • 1645 VX Ursem (NH) • 072-5020103 • 06-51102073